Otvoren poziv za inovativne ideje u okviru ZEVinnovation projekta

Otvoren poziv za inovativne ideje u okviru ZEVinnovation projekta

ZEVinnovation projektni tim je 14. ožujka objavio Otvoreni poziv za sudjelovanje u Pilot programu usmjeren inovatorima te malim i srednjim poduzećima s inovativnim idejama ili rješenjima na tržištu pomorske industrije za električna plovila i sličnih tehnologija sa sjedištem u jednoj od prihvatljivih zemalja projekta: Poljske i Hrvatske.

Projektni tim će kroz Pilot program odabranim kandidatima pružiti usluge umrežavanja, mogućnosti financiranja, pravnog i tehnološkog savjetovanja, upravljanja intelektualnim vlasništvom, poslovno/marketinškog planiranja te profesionalnog razvoja, a svaki kandidat izabira do 3 usluge koje su mu najpotrebnije. Pilot program će trajati do kraja 2022. godine, a obuhvaća učenje i razmjenu znanja kroz 1-na-1 sesije s mentorima i stručnjacima. Odabrat će se do 5 prijava s najboljim inovacijskim potencijalom u svakoj prihvatljivoj državi projekta.

Prijava ideja odvijat će se u više ciklusa, a prva ciklus je otvoren do 4.4.2022. godine. Za prijavu je potrebno registrirati se na platformi projekta na sljedećoj poveznici:

https://zevinnovation.eu/hub/

 

Kontaktirajte nas